Welkom bij Autorijschool Langs de Lek!

  

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op de website van  Autorijschool Langs de Lek!

Allereerst zal ik mezelf voorstellen; mijn naam is Remon de Groot en in 2015 ben ik met veel plezier in Ameide mijn eigen autorijschool gestart. 

De naam van mijn rijschool verwijst naar de ligging van het dorp Ameide. Eveneens geeft de naam van de rijschool indirect het gebied aan waar de meeste leerlingen vandaan komen die autorijlessen volgen bij Langs de Lek. De meeste leerlingen komen uit de dorpen nabij Ameide, zodat het oefengebied Gorinchem gemakkelijk en binnen aanzienlijke tijd te bereiken is. 

Wanneer je kiest voor autorijschool Langs de Lek, dan hoop ik het enthousiasme voor het autorijden op jou over te kunnen brengen. Daarbij zal ik er naar streven om jou als een zelfstandige en veilige automobilist aan het verkeer te laten deelnemen. 

Het volgen van autorijlessen bij Langs de Lek kent een aantal voordelen:

·       kleinschalig, waardoor het contact en de begeleiding persoonlijk is;

·       tijdens jouw rijles zijn er geen andere leerlingen aanwezig in de lesauto.  De volledige lestijd           wordt alleen door jou benut;

·       voordelige prijs. Klik hier voor tarieven.  


Opbellen
E-mail